Hello..!! sorry sbb dh lama xdak e3 baru. skang neh saya akn upload citer baru.. cadang nk buat cerpan je, tp tataw lah kowt2 tlebih jd e-novel.. Sorry I love you ni, adik saya punya idea. saya tlg tlis and tambah2 idea.. credits to my sister, ainaa.. please enjoy ye..

Luahkan je


ShoutMix chat widget

Friday, July 24, 2009

K!sah K!ta (4)Part 4

 
“Hai Intan. Ingat saya lagi?” Mat Bangla ni lagi. Pak Mat ni pun lambat la pulak.

“Awak ni sombong la,saya cuma nak berkawan dengan awak,”sambungnya lagi setelah aku tak menjawab.

“Saudara,boleh tak kalau tak kacau saya? Saya rimas tau tak?”Akhirnya aku bersuara jugak kerana tak tahan dengar celotehnya yang tak satu pun aku dengar.

“Kan masa rehat tadi saya dah cakap nama saya Amirul Asyraff dari kelas 4 Pintar. Awak tak dengar,eh? Buat penat saya cakap je. Membazir air liur je,lagipun saya tak berniat nak kacau awak,saya hanya nak awak jadi girlfriend saya,”jelasnya panjang lebar.

“Saya peduli apa nama awak apa pun. Yang saya tahu,saya dah cakap dekat awak yang saya tak berminat kan?” Kalau diikutkan hati aku ni dah lama aku penampar Mat Bangla ni.

“Amboi garangnya. Saya ikhlas nak buat awak jadi makwe saya,”mamat yang memperkenalkan dirinya sebagai Amirul Asyraff itu memang hensem. Tapi kalau takat hensem je tak jamin bahagia kan?

Aku pun dah buat keputusan untuk belajar baru bercinta. Kalau dia sanggup tunggu tak apa la.

Hmm… Amirul Asyraff macam pernah dengar je nama tu tapi kat mana ek? Ha… Playboy

sekolah yang baru pindah bulan lepas. Sah-sah la aku tak nak.

“Saudara,apa nama tadi?Amirul kan,saya tak berminat dengan playboy sekolah. Lagipun saya tak nak bercinta selagi tak habis belajar. So,jangan kacau saya lagi. Ah.. Pemandu saya dah sampai,jadi jumpa lagi. Atau tak,”kataku sambil melambai tangan ke arahnya.

Heh.. Berlagak ya. Tengok la kau. Kau mesti tergila-gilakan aku macam pelajar lain jugak.

No comments: